Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ»

 

Επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον II» 2017

Τι είναι το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκον II»;

Το εξοικονόμηση κατ’ οίκον II, είναι συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, που παρέχει κίνητρα για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού σας, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια.

Τι επιτυγχάνετε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα;

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον II», επιτυγχάνουμε εξοικονόμηση χρημάτων από την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, γρήγορη απόσβεση της απαιτούμενης δαπάνης, ποιοτικότερες συνθήκες διαβίωσης στην κατοικία σας και εν τέλει αύξηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας.

Ποιες εργασίες χρηματοδοτεί το πρόγραμμα;

  • ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ (κτηριακό κέλυφος, δώμα/στέγη, πιλοτή)
  • ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΥΦΟΜΑΤΩΝ
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΚΙΑΣΗΣ
  • ΑΛΛΑΓΗ ΛΕΒΗΤΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

Προϋποθέσεις για υπαγωγή στο πρόγραμμα

Μπορούν να υπαχθούν στο πρόγραμμα, όλοι οι ιδιοκτήτες ακινήτων με ατομικό εισόδημα ως 50.000€. Το ποσοστό επιχορήγησης φθάνει ως το 70% του προϋπολογισμού, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος και τον αριθμό των προστατευόμενων μελών της οικογένειας.

Με πόσα χρήματα μπορώ να επιδοτηθώ;

Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός μπορεί να φθάσει μέχρι 250€/m2 με ανώτατο όριο τις 25.000€. Δηλαδή μια κατοικία 100 m2, είναι δυνατόν να χρηματοδοτηθεί ως και 25.000€. Μια κατοικία 60m2 ως 15.000€.

Ποια η διαφορά από το προηγούμενο πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ’ οίκον;

Σε αντίθεση με το προηγούμενο πρόγραμμα, στο νέο «εξοικονόμηση κατ’ οίκον II», δεν είναι υποχρεωτική η δανειοδότηση από τράπεζα. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους χρήματα, ώστε σε συνδυασμό με την επιχορήγηση να συμπληρώσουν τον προϋπολογισμό των επιλέξιμων δαπανών.

Πως μπορώ να ενταχθώ στο πρόγραμμα;

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος εκτιμάται ότι θα προσεγγίσουν τις 40.000 κατοικίες. Η διαδικασία της αίτησης θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Με τον τρόπο αυτό  διασφαλίζεται η παρακολούθηση της πορείας των αιτήσεων . Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει στην επιτυχή ένταξη στο πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον 2017».

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή καλέστε μας στο 25910 47250.

Write a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.