Η εταιρία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  ανιχνεύει τις ρίζες της στο 1989 στο ΧαΪδευτό Χρυσούπολης και από τότε δεν έχει κοιτάξει ποτέ πίσω. Με χιλιάδες επιτυχημένα έργα κάτω από τη ζώνη μας, μπορούμε περήφανα να πούμε ότι είμαστε μία από τις πιο έμπιστες κατασκευαστικές εταιρείες στο Κολοράντο που εκτελούν τόσο εγχώριες όσο και διεθνείς κατασκευαστικές εργασίες.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών κατασκευής στο Κολοράντο, σε πολλές άλλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και σε όλο τον κόσμο. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τα υψηλότερα πρότυπα, ενώ υπερβούμε τις προσδοκίες του πελάτη σε όλα τα επίπεδα. Δεχόμαστε μόνο τις δεσμεύσεις, αλλά είμαστε γνωστοί για την τήρηση δύσκολων προθεσμιών, παρέχοντας παρά μόνο το καλύτερο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταποκρινόμενη σχέση πελάτη που να μας επιτρέπει να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τους στόχους κάθε έργου μας.

Η ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι γνωστή για την καινοτομία της και συνεργάζεται επιτυχώς με τους πελάτες μας, τους σχεδιαστές, τους υπεργολάβους, τους συμβούλους και τους προμηθευτές. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε πιο εξειδικευμένο επίπεδο υπηρεσιών. Είμαστε συνεχώς εξελισσόμενοι και κατανοούμε τις διαφορετικές πτυχές της παροχής υψηλής κατασκευαστικής αξίας και σύνθετων έργων με ευκολία.

Project Image